SUP Tunnit & Kurssit

Early Bird SUP (12€ / 1,5h)
Taivaanrannasta nouseva aurinko, tyyni meri ja hiljainen kaupunki!
Tervetuloa mukaan SUPpaamaan - aamukahvit mukaan ja hiljaiselle merelle nauttimaan!
Lautavuokrakin edullisempi kuin muidenkin ollessa hereillä ;)

SUP Alkeet (20€ / 1,5h)
Oppitunnin kesto on 90 minuuttia. Ensimmäiset 5-10 minuuttia on maaosuutta jossa käymme läpi kaiken välineisiin ja turvallisuuteen tarvittavan tiedon. Loput opetuksesta tapahtuu vetten päällä. Tavoitteena on, että oppitunnin jälkeen jokainen osaisi SUPin perusteet: laudan hallinnan, oikean SUPpaus tekniikan ja vesiliikennesäännöt. Suosittelemme SUP Alkeet tuntia kaikille, jotka haluavat osallistua retkille tai vuokrata laudan myöhemmin itsenäisesti turvallisin mielin :)

Sunnuntai Aamun SUP retket (35€ / 3-4h)
Onko SUP-lauta jo tuttu ja tekisi mieli meloa vähän pidemmälle? Haluatko tutustua uusiin melontareitteihin kantakaupungissa? Sitä varten ovat retket, jotka starttaavat joka sunnuntaiaamu kello 10. Retken kesto vaihtelee 3-4 tunnin välillä. Jokaisella retkellä pidämme pienen evästauon. Brunssi sisältyy hintaan! Sekä kohde että ohjaaja vaihtelee. Jokaiselle retkelle olemme varanneet 15 lautaa

SUP Lapsille (20€ / 1,5h)
Lasten SUP-tunti on tarkoitettu lapsille noin 8-12 vuotiaille lapsille Sitä vanhemmatkin lapset ovat toki tervetulleita, mutta he voivat halutessaan osallistua myös SUP Alkeet -tunneille. SUP Lapset tunneilla tavoitteena on, että jokainen oppii SUPin perusteet. Lasten tunneilla ympäristön on oltava erityisen turvallinen, ja sen vuoksi pysymme Töölönlahdella emmekä lähde veneiden sekaan Hakaniemen puolelle.

SUP Yksityistunti (80€ / 1,5h + 1h)
Haluatko oppia SUPin salat ihan yksin tai itse valitsemasi ystävän kanssa? Yksityistunti on juuri sitä varten. Sisältää 90 minuutin SUPin alkeet opetuksen sekä 60 minuuttia omaa aikaa laudalla.