Ohjaajat
Miriam Bisi
SUP 
"Rakkaudesta lajiin"
Olen ohjannut SUPpia vuodesta 2010, eli tuleva kesä 2017 on minun seitsemäs kesä SUPpailun parissa. Perustin Amsterdamiin Hollannin ensimmäisen SUPpikoulun jonka nimissä pyörin kesät 2010-2012 mm. Hollannissa, Belgiassa, Luxembourgissa, Ruotsissa ja Suomessa. Ensi kesän tavoitteeni on jälleen kerran mahdollistaa SUPpailu mahdollisimman monelle Suomessa. Tervetuloa Töölönlahdelle, tai jos haluatte SUPpailuun liittyvää ohjelmaa jonnekkin Suomeen ottakaa rohkeasti yhteyttä. Jos mikä tahansa askarruttaa SUPpiin liittyen, niin tulehan juttelemaan rannassa, laita viestiä tai sähköpostia!! 
SUP's UP Miriam
Elisa Kuuttila
SUP Yoga & SUP
Talvella Elisan löytää milloin mistäkin lämpimästä maasta luultavasti avojaloin joogaamassa. SUP jooga on ainoastaan yksi osa-alue Elisan jooga opettaja pätevyyksien listalta. SUP joogan opetusmielessä hän aloitti 4 vuotta sitten, ensimmäisenä Suomessa. Pätevyyden hän hankki Floridan auringossa. Elisan löytää Töölönlahden toimipisteestä lähes päivittäin, ja aina yhtä motivoituneena; "Rakkaudesta lajiin". Ensi kesänä Elisa jatkaa SUP Yogan sekä SUPin opettamista. Myös SUP Bootcampit sekä retket on Elisan juttu. 


Essi Lehto
SUP

Toissa kesänä seisoin keskellä peilityyntä järveä. Oli hiirenhiljaista, lautani liukui vedessä kuin itsestään ja lumpeenlehtien varret kiemurtelivat jalkojen alla syvyyksiin. Tuntematon saunanlämmittäjä vilkutti kaukana rannalla. Muuta ei tarvittu, jäin koukkuun!
Tuleva kesä on toinen kesäni SUP-ohjaajana. Kävin marraskuussa 2014 ASI:n (Academy of Surfing Instructors) ohjaajakurssin Portugalin Lagosissa. Toivon, että onnistun koukuttamaan mahdollisimman monta muutakin tähän monipuoliseen ja luonnonläheiseen lajiin. Toinen tavoitteeni on bongata hylje.
Silloin kun en ole vesillä, työskentelen toimittajana. Suppailu on täydellistä vastapainoa toimistotyölle!